streda 15. septembra 2010

O čom bude MULTIVITAMÍN

MULTIVITAMÍN - multižánrová BENEFIČNÁ akcia, ktorá obohatí ľudský organizmus vysokou dávkou kultúry. Niesť sa bude v duchu visual art VS. hudobný nárez. Program odštartuje o 15.00 dizajn market, na ktorom sa predstavia slovenský a český dizajnéri a handmade výrobcovia, zahrá a spríjemní atmosféru Dj Stroon a náštevník si tu bude môcť zakúpiť od dizajn tričiek, šperkov až po knižky či nové dvd Animation nie je mŕtva/ Animácia is not dead. To budete mať možnosť si pozrieť o 18.00 na premietaní zastrešené Fest Ančou. Akciu zavŕšia koncerty The Autumnist, Future sound of Petrzalka a divokú párty roztancujú Marius Konvoj (CZ). Perličkou budú 3d okuliare a tričká s 3d potlačou, ktoré dostanete pri vstupe a ktoré zaujímavo vizuálne obohatia túto párty.
Výťažok z akcie poputuje z polovice na OZ Súcit a pomoc (www.myspace.com/sucitapomoc) na opustené a týrané zvieratá a z druhej polovice na realizáciu dizajn shopu, kde sa budú prezentovať dizajnéri a umelci.

7 komentárov:

  1. Ľudka, len veľká-preveliká škoda, že to bude až v Bratislave, však? A kedy presne?Taký Multivitamín mi padol dobre nadávkovať priamo do žíl.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ivi, bude to 8. októbra, prídeš?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Asi nie, škoda, že to nebude bližšie.Ale budem ti držať palce nech sa ti tam zadarí.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ľudka naša, k tvojím meninám ti prajem hlavne zdravie a potom už len také menej dôležité, ale potešujúce - chuť a čas na DÚ z anglického jazyka,-aby som mala od koho odpisovať, šikovné žiačky na patchwork,- to myslím opäť na seba,radosť zo svojich blízkych,-to myslím naozaj tvoju rodinku, finančný efekt z tvojej tvorby ...

    Pre osvieženie, aby si vedela aké to meno vlastne máš -Ženské meno Ľudmila má slovanský pôvod a vo voľnom preklade znamená "ľudu milá", "ľud milujúca". Nositeľky oslovujeme Ľudmilka, Ľudka, Ľuda, Ľudi.

    Výskyt tohto mena na území Slovenska je zriedkavý. Ľudmily, ktoré oslavujú meniny 16. septembra, nemajú práve prispôsobivú povahu. Sú ale schopné oddanej lásky.

    Ľudmilky sú aj veľmi aktívne, pôvabné a spontánne si vedia získať ľudí okolo seba. Už odmalička ich priťahuje všetko krásne a veľkolepé.

    Lákajú ich povolania súvisiace s módou, či divadlom a dosiahnuť úspech je pre ne dôležité. Ľudmily majú železné zdravie, a to aj napriek tomu, že málokedy relaxujú.

    Ovplyvňuje ich planéta Venuša. Ich šťastné farby sú fľaškovomodrá a biela. Ochranné rastliny myší chvost a fialka, kamene achát a zafír.




    Čítajte viac: http://zena.sme.sk/meniny_ma/ludmila/#ixzz0zfmeFD53

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Haha, tak to je výstižné - nemajú práve prispôsobivú povahu,sú veľmi aktívne, pôvabné, majú železné zdravie - celá ja! :)))
    Ivanka, ďakujem za gratuláciu, si zlatá, že si si spomenula.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ludka, prajeme Vam len to najlepsie, najkrajsie a najveselsie a nech sa Vam splnia Vase sny.
    (U babky Lubky budete mat take mini prekvapenie odomna.)
    Holendovci

    OdpovedaťOdstrániť